Valsøya
Aro Ha_0986.jpg

Kontakt Oss

Om Valsøytunet fjordcamping

Vi er en familiebedrift med 2 ansatte helårs og 5 ansatte om sommeren. Valsøytunet er oppbygd omkring gamle hus fra 1700- og 1800-tallet som er fraktet hit for å skape nytt liv. Vi ligger helt ned til fjorden. Lett tilgjengelig fra E39 og sentralt plassert mellom tre flyplasser med en avstand på 2 timers kjøring til alle tre.

I Saltrøfjøset fra 1760 finner dere resepsjon og restaurant.
I restauranten har vi sitteplasser til 70 stykker fordelt på 2 etasjer.Der serverer vi tradisjonsrik mat i stemningsfulle lokaler hele sommeren med hyggelig vertskap. I vår marina kan du ankomme med båt, og det finnes både plasser for dagbesøk og mulighet for kjøp av faste båtplasser. Vi har tilgang på strøm, vann og alle nødvendige fasiliteter. Vi kan anbefale Himmelblå Feriehus til dere som er glad i sjøen og sjørelaterte aktiviteter.

Valsøytunet er oppbygd som tilleggsnæring til gårdsdriften. Da Statens Vegvesen bygde veien over øya dumpet de overskuddsmassen mellom Valsøya og Hestholmen. Dette området kom i tillegg på gården og min far og jeg diskuterte hva området skulle brukes til. Far ville slå rundball, mens vi ønsket å starte camping.

Berjebakkstua var første byggetrinn, hun kom på flåte fra Valsøybotn. Denne ble ombygd til kafe og resepsjon. Påbygget ble sanitærhus med leilighet i andre etasje.
Område ble beplantet med plen og bjørketrær.

 

Kontakt Oss

Navn *
Navn
 
 
 
 
Valsøya_kart-02.png
 

Postadresse: Valsøyvegen 1
Postnummer: 6687
Poststed: Valsøyfjord
Besøksadresse: GPS: N 63`8,548` E 8`31,996`

Kommune: HALSA
Fylke: MØRE OG ROMSDAL
Orgnr: 976 095 189

Telefon: 915 55 165
Mobil: 915 55 165
E-post: epost@valsoya.no