Valsøya
jordmorstua_1.jpg

Overnatting

Vi kan tilby en rekke ulike overnattingstilbud for deg, familien eller konferansedeltakere

Jordmorstua

Jordmorstua var et gammelt stabbur som ble flyttet helt til Valsøya. Stua ligger i sjøkanten og er ei utleieenhet med verandaen i sjøen. Her er det 2 soverom med plass til 4 pers.

Kr 1.490.-/natt (Kr 150,- p. pers. over 4)

Pod-Hus

Pod-hus er en form for Glamping; Glamour camping. Det er plass til 2 personer per podd, og Pod-huset kommer med egen strøm, veranda og flott utsikt over fjorden.

Kr. 600 ,-/natt

Marina og Gjestebrygge

Vi ligger 12 mil sør for Trondheim etter E39, ca. 1.5 times kjøring. Moloen og området framstår som lunt og fint, og vei og marina er opplyst. Alle plassene har tilgang på strøm og vann. Strøm og vann er montert på den nye brygga. Holmen er en del av marina-anlegget og fra båtene har en god oversikt over barna som leker seg i området. Det er gangsti fra marinaen og ned til grillplass/strand. Det er god mulighet for toppturer fra båt, uten behov for annen transport med bil eller lignende.

Båtplass døgn: 150.- (+ 50,- for strøm/natt)
24 plasser for båter fra 21-30 fot
28 plasser for båter fra 16-20 fot
10 plasser for dag og døgnbesøkende.

Leiligheter

Leiligheta er en toppleilighet med sjel og har en flott utsikt utover fjorden. Leiligheta er i andre etasje i hovedhuset og har to soverom.

 
Kr. 1390.-/natt

Ledige campingbilplasser langtidsleie

– Flott utsikt
– Vann, strøm og avløp
– Mulighet for bygging av spikertelt med dusj og WC.
– Fritt internett

Himmelblå feriehus

4 enkeltrom, to med køyeseng, stue, kjøkken og bad. Fra verandaen er det flott utsikt til fjorden. Det er opplagt til selvhushold. Men på bestilling kan frokost leveres.

Kr 1.590.-/natt (Kr 150,- p. pers. over 4)

Campingplass

Vi har plass til ca 70 enheter, og de fleste plassene tilbyr strøm.
Valsøytunet ligger midt mellom Trondheim og Kristiansund på veien til og fra Atlanterhavsveien. Vi kan tilby fin utsikt til både fjell og fjord, treplatting til bobil, lekeplass for barna, en liten badestrand og grillplass.

Ring (+47) 915 55 165 eller send en epost til epost@valsøya.no for forespørsel.

Priser pr. døgn:
Bobil/Campingvogn: 250.-
Telt: 195.-
Strøm: 50.-/natt