Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

915 55 165

Restaurant, accommodation, marina and Høyt & Lavt Valsøya Climbing Park near the Atlantic Ocean between Kristiansund N and Trondheim

jordmorstua_1.jpg

Overnatting

Vi tilbyr en rekke overnattingsmuligheter som passer for deg, familier eller arbeidskonferanser.

Jordmorstua 

Jordmorstua var et gammelt stabbur som ble flyttet helt til Valsøya. Stuen ligger rett ved strandpromenaden med utsikt over havet. Leiligheten har kjøkken, stue, bad og to soverom med plass til 4 personer.

Kr 1.490,- / natt (extra Kr 150, - pp. Over 4)

 

Pod-Hus

Pod-Hus er en form for "glamping" eller "glamorøs camping". Det er plass til 2 personer i pod-huset, og det har strøm, kaffemaskin, TV, veranda og flott utsikt over fjorden.

Kr 650,- / natt

 

Leilighet

'Leilighet A' er en ferieleilighet med sjel og har flott utsikt over fjorden. Leiligheten ligger i andre etasje av hovedhuset og har to soverom, kjøkken/stue og bad.

Kr 1.390,- / natt

 

 

Campingvogner og bobiler

Langtidsleie

  • Fin utsikt

  • Vann, elektrisitet og drenering

  • Mulighet for å bygge spikertelt med dusj og toalett

  • Gratis internett

Himmelblå Feriehus 

Feriehuset inneholder fire enkeltrom, to med køyesenger, stue, kjøkken og bad. Fra verandaen er det flott utsikt til fjorden. Den passer best til selvhusholdning, men på forespørsel kan frokost tilbys.

Kr 1.590,- / natt (Kr 150, - pp. over 4 år)

 

Campingplass

Kort sikt

Vi har ca 70 plasser, og utleie av leiligheter, rom og pod-hus. Valsøya Fjordcamping ligger mellom Trondheim og Kristiansund langs E39 på vei til Atlanterhavsveien. Vi kan tilby fin utsikt til både fjell og fjorder. Her kan du komme med telt, bobil eller campingvogn. Vi har flere leiligheter og et feriehus, en liten lekeplass for barn, badestrand og grillplass.

Ring (+47) 915 55 165 eller send en mail til email@valsøya.no for ytterligere henvendelser.

Priser per dag og natt:

Bobil / campingvogn: Kr 250,-

Telt: Kr 195,-

Strøm: Kr 50,-

 

Gjestebrygge  

Båthavnen har plass til mange båter. Alle plassene har tilgang til strøm og vann på det nye havneområdet. Vår barnevennlige bukt "Holmen" er en del av båthavnen, og fra båtene har du god oversikt over barn som leker i området. Det er en kort og lett spasertur fra marinaen og ned til det vakre grill-/strandområdet der du kan nyte egen mat og drikke, eller om du ønsker kan du nyte et godt måltid i vår restaurant på stedet. Det er også mange gode muligheter for morsomme og interessante dagsturer med båten din.

Båtmarina: Pris per natt: Kr 150,- (+ Kr 50,- for strøm / natt)

  • 24 plasser for båter fra 21-30 fot

  • 28 plasser for båter fra 16-20 fot

  • 10 plasser for dagsbesøkende